ЦЕНТР ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Розробка і виробництво комплексних харчових добавок і стабілізуючих систем для підприємств харчової промисловості

Дивитися!

Харчові добавки для кондитерських виробів

Дивитися!

Харчові добавки для м'яких сирів та кисломолочного сиру

Дивитися!

Наші переваги

Досвід більш 10 років

Довіра більшості постійних клієнтів

Постійна технологічна консультативна підтримка наших клієнтів

Моніторинг тенденцій ринку і впровадження їх у виробництво

Останні новини

tv_ru

Готові рішення для плавлених сирів

Популярність плавленого сиру в Україні сьогодні безумовна. Саме тому велика кількість компаній випускає цей продукт, а все через те, що його приготування - це досить проста справа.

Читати далі
tv_ru

Харчові добавки для молочної промисловості - стабілізація консистенції і оптимізація норм витрат на виробництво

Молоко - основний компонент, який використовується при виробництві різних кисломолочних продуктів, деяких десертів і сирів. В якості сировини рекомендується застосовувати молоко з оптимальним вмістом білка і хорошою жирністю. Однак в результаті сезонної нестійкості ці параметри нестабільні. Саме тому для виробництва якісної кисломолочної продукції актуально застосування різних функціональних добавок.

Читати далі
tv_ru

Ефект від застосування харчових добавок Колаген Pro у виробництві майонезу

Сьогодні майонез дуже популярний, і на це є причини. По-перше, це смачно. А по-друге - універсально - їм можна заправляти велика кількість салатів, додавати його в Маринівка м'яса і різні соуси.

Читати далі

Інноваційні технології від Центру Харчових Технологій в Україні

Ми раді представити Вам готові рішення для виробництва молочних, м'ясних і кондитерських продуктів. Завдяки нашим технологіям Ви відразу зможете вирішити ряд найважливіших питань:

  • оптимізувати ціну продукції, що випускається;
  • поліпшити якість ваших продуктів;
  • контролювати безпеку товарів.

Хто ми?

Центр Харчових Технологій в Україні - це не просто розробник технологій для виробництва харчових продуктів. Це команда людей, які закохані в свою справу. Ми використовуємо сучасні технології, придумані нашими фахівцями і протестовані на експериментальному виробництві. Наші готові рішення пройшли довгий шлях змін, тверджень і проб, вже сьогодні можуть стати основою Вашої продукції.

Ми відкриті для співпраці з великими гравцями ринку і з локальними виробниками молочних, м'ясних та кондитерських виробів. Для нас важливі всі наші клієнти, так як ми орієнтовані на кінцеву якість виробленого ними продукту.

Наші головні переваги:

  • інновації і професіоналізм з 15-ти річним досвідом роботи;
  • довіра більшості постійних клієнтів;
  • постійна технологічна підтримка.

Технології Центру Харчових Технологій. Переваги

Ковбасні вироби

У нашому асортименті представлені кращі технології, здатні перетворити Ваші ковбасні вироби в смачну закуску. Навіть не сумнівайтеся - Ваші клієнти по праву оцінять різноманітний смак і неперевершена якість ваших готових продуктів. Для цього ми пропонуємо Вам:

  • смако-ароматичні суміші (для варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас різних видів);
  • функціональні суміші (суміші для ін'єктування, суміші для куттерования, білково-жирові емульсії);
  • м'ясні ароматизатори;
  • освіжувачі м'яса і консерванти.

Смако-ароматичні суміші, що випускаються ЦПТ, зможуть залучити нових і утримати існуючих клієнтів. Ваш бренд обиратимуть за смаковими характеристиками, про Вас будуть розповідати друзям і знайомим, купувати Вашу продукцію до святкового столу і насолоджуватися кожним шматочком ковбаси.

Молочна продукція

Велика кількість молочників по всій Україні по праву оцінили готові рішення для своєї продукції від Центру харчових технологій. В асортимент наших готових рішень для молочної промисловості входять:

  • технології для виробництва сиру і сиру;
  • технології для виробництва кисломолочної продукції;
  • інноваційні рішення для виробництва плавлених сирів;
  • готові рішення для виробництва згущеного молока;
  • прості рішення для виробництва десертів і сирних мас;
  • гарантовано успішні технології для спредів.

З нами Ви зможете підкорити нові ринки і знайти нових клієнтів, які будуть без розуму від вашої кисломолочної і сирної продукції.

Кондитерьска продукція

І маленькі міські пекарні, кав'ярні та ресторанчики, і великі виробництва вже оцінили наші готові рішення, технології, що дозволяють робити неймовірно ароматні і апетитні товари для своїх шанувальників.

Центр харчових технологій радить звернути Вашу увагу на «Суміші для маффінів» - дана технологія дозволяє збільшити швидкість приготування і отримати чудову якість і характеристики борошняних виробів.

Також у нас Ви можете придбати харчові добавки, які поліпшать:

  • заварне, бісквітне та пісочне тісто;
  • масляні і бісквітні кекси,
  • бісквіти і бісквітні напівфабрикати.

Наша головна мета - не виробництво харчових добавок, а надання нашим клієнтам готових рішень / технологій щодо поліпшення тих чи інших характеристик, що випускається. Ми пропонуємо широкий асортимент функціональних і стабілізаційних сумішей, завдяки яким Вам не потрібно буде міняти технологію виробництва. Просто спробуйте.

Є питання? Телефонуйте або замовляйте зворотний дзвінок. Ми готові надати Вам повну консультацію з вас питань.