Блог

tv_ru

Новинка асортименту – суха суміш «Колаген pro 5517» для виготовлення імбирного прянику

Новинка асортименту – суха суміш «Колаген pro 5517» для виготовлення імбирного прянику

Читати далі
tv_ru

Поздоровлення з новим 2022 роком!

Центр Харчових Технологій поздоровляє Вас з новим 2022 роком!

Читати далі
tv_ru

Збільшення виходу сиру на 15-20% з використанням комплексних харчових добавок

На ринку молочної промисловості творог стоїть у ряді найбільш затребуваних кисломолочних продуктів. Сир - основна сировина для виготовлення сирків і сирних виробів. На сьогоднішній день все більше виробників в пошуку технологічних рішень для збільшення виходу кінцевої продукції та зниження її собівартості. З цією метою в ході виробництва сиру в суміш додають харчові добавки.

Читати далі
tv_ru

Смачно-ароматична суміш NutriMeat 7770 «Московська Люкс» – новинка асортименту

Смачно-ароматична суміш NutriMeat 7770 «Московська Люкс» – новинка асортименту

Читати далі
tv_ru

Мрія кожного кондитера: заварний крем швидкого приготування

Заварний крем – це класика. Перед технологом кондитерського виробництва нерідко постає задача обрати начинку с необхідними характеристиками для свого продукту.

Читати далі
tv_ru

Розсольна суміш для ін'єктування м'яса

Розширення асортименту средньоцінового діапазону делікатесних м'ясних виробів і необхідність працювати з сировиною різної якості для зниження втрат м'ясного соку викликали необхідність у виробників використовувати розсільні препарати для ін'єктування.

Читати далі