Блог
Готові рішення для виготовлення вершкового крем-сиру на зразок "Філадельфії"
Вершковий крем-сир, як інгредієнт або самостійний продукт, здобув популярність по всьому світу. Його ніжна текстура та багатий смак роблять його улюбленим додатком до багатьох страв та десертів.
Читати даліВикористання ароматизаторів при виготовленні сиру та сирних продуктів
Всі, хто займається виробництвом сиру та сирних продуктів, знайомі з традиційним процесом виробництва. Однак додавання ароматичних добавок при виготовленні сиру може надати продукту родзинку і зробити його більш цікавим для покупця. У цій статті ми розглянемо використання ароматизаторів для виробництва різних типів сирів/ сирних продуктів.
Читати даліСуміш для приготування печива по типу "Американо"
Як технолог кондитерського виробництва дуже рекомендую суміш для печива Колаген pro 5507 для приготування м'якого ароматного печива з тріщинками по типу «Американо» всім, хто хоче розширити асортимент кондитерської продукції.
Читати даліЯк підібрати смако-ароматичні суміші для ковбас?
Як правильно підібрати смако-ароматичні суміші для різних видів ковбас з асортименту компанії "Центр харчових технологій"
Читати даліЕфект від застосування харчових добавок Колаген Pro у виробництві майонезу
Виробники знають, що дуже важливою проблемою при виробництві майонезу та майонезних соусів є стабілізація емульсії, особливо низькокалорійних майонезів. Щоб надати менш стійким середньо- і низькокалорійним майонезним емульсіям довготривалу стійкість і оберегти їх від розшарування (при тривалому зберіганні, при зміні температурних режимів, при транспортуванні) в рецептури вводять стабілізатори.
Читати даліВикористання стабілізаторів для виготовлення згущеного молока
Згущене молоко є цінним і корисним продуктом, який можна використовувати як одразу в їжу, так і у вигляді напівфабрикату.
Читати далі