Блог

tv_ru

Готові рішення для плавлених сирів

Популярність плавленого сиру в Україні сьогодні безумовна. Саме тому велика кількість компаній випускає цей продукт, а все через те, що його приготування - це досить проста справа.

Читати далі
tv_ru

Харчові добавки для молочної промисловості - стабілізація консистенції і оптимізація норм витрат на виробництво

Молоко - основний компонент, який використовується при виробництві різних кисломолочних продуктів, деяких десертів і сирів. В якості сировини рекомендується застосовувати молоко з оптимальним вмістом білка і хорошою жирністю. Однак в результаті сезонної нестійкості ці параметри нестабільні. Саме тому для виробництва якісної кисломолочної продукції актуально застосування різних функціональних добавок.

Читати далі
tv_ru

Ефект від застосування харчових добавок Колаген Pro у виробництві майонезу

Сьогодні майонез дуже популярний, і на це є причини. По-перше, це смачно. А по-друге - універсально - їм можна заправляти велика кількість салатів, додавати його в Маринівка м'яса і різні соуси.

Читати далі
tv_ru

Вітаємо з Новим 2020 Роком!

Центр харчових технологій вітає Вас з новим 2020 роком!

Читати далі
tv_ru

Консервант CITROFORT - новинка в асортименті Центру Харчових Технологій

Консервант CITROFORT - новинка в асортименті Центру Харчових Технологій

Читати далі
tv_ru

З Днем працівників харчової промисловості!

Центр харчових технологій вітає з Днем працівників харчової промисловості

Читати далі