Блог

tv_ru

Використання харчових добавок у виробництві сиру кисломолочного та м'якого сиру

Кисломолочний сир та м'який сир – це два дуже популярні продукти в нашій країні. Багато хто використовують їх як сніданок, деякі додають до основних страв та десертів.

Читати далі
tv_ru

Новинка асортименту – суха суміш «Колаген pro 5517» для виготовлення імбирного прянику

Новинка асортименту – суха суміш «Колаген pro 5517» для виготовлення імбирного прянику

Читати далі
tv_ru

Поздоровлення з новим 2022 роком!

Центр Харчових Технологій поздоровляє Вас з новим 2022 роком!

Читати далі
tv_ru

Збільшення виходу сиру на 15-20% з використанням комплексних харчових добавок

На ринку молочної промисловості творог стоїть у ряді найбільш затребуваних кисломолочних продуктів. Сир - основна сировина для виготовлення сирків і сирних виробів. На сьогоднішній день все більше виробників в пошуку технологічних рішень для збільшення виходу кінцевої продукції та зниження її собівартості. З цією метою в ході виробництва сиру в суміш додають харчові добавки.

Читати далі
tv_ru

Смачно-ароматична суміш NutriMeat 7770 «Московська Люкс» – новинка асортименту

Смачно-ароматична суміш NutriMeat 7770 «Московська Люкс» – новинка асортименту

Читати далі
tv_ru

Мрія кожного кондитера: заварний крем швидкого приготування

Заварний крем – це класика. Перед технологом кондитерського виробництва нерідко постає задача обрати начинку с необхідними характеристиками для свого продукту.

Читати далі