tv_ru

Популярність плавленого сирка в Україні сьогодні безумовна. Саме тому велика кількість компаній випускає цей продукт, а все через те, що його приготування - це досить проста справа. Вся справа в тому, що у виробництві плавлених сирків беруть участь недорогі складові. А існуючі сьогодні технологічні можливості дозволяють випускати смачний, безпечний і поживний продукт для всієї родини. Наприклад, стабілізатори для плавлених сирів Колаген Pro 7701 допомагають збільшити термін придатності продукту без втрати його якості.

Технології для виробництва плавлених сирів

Центр харчових технологій - розробник та виробник інноваційних технологій для різних продуктів харчування. Технології, які ми використовуємо, ґрунтуються на останніх досягненнях в науці і апробуються на нашому експериментальному виробництві, а потім застосовуються на наших виробничих майданчиках.

Мета нашої роботи - максимальне задоволення потреб наших клієнтів для виробництва продукції з заданими параметрами якості і зовнішнього вигляду за вигідною ціною.

Співпраця з нами має велику кількість переваг, таких як:

  • товар унікального якості - ми розробляємо готові рішення;
  • контроль всіх виробничих процесів - ми контролюємо якість всіх етапів виготовлення харчових добавок, що дозволяє нам випускати повністю безпечний і смачний продукт;
  • автоматизована лінія виробництва - наші потужності повністю автоматизовані і являють собою сучасні технологічні новинки;
  • професіоналізм в кожному реченні - ми співпрацюємо з великими харчовими виробництвами по всій Україні і прекрасно розуміємо, наскільки важливо, щоб всі процеси по виробництву і постачанню товару були виконані на найвищому рівні;
  • вигідна цінова політика - сучасне обладнання, яке використовується на нашому підприємстві, дозволяє нам оптимізувати ціни на стабілізатори для плавлених сирів.


Якість плавленого сиру в першу чергу визначається його смаковими характеристиками, консистенцією і зовнішнім виглядом. На консистенцію впливає грамотний підбір солей-плавники і стабілізаційних систем, а на смак в першу чергу впливає використовувана сировина. Прагнення виробників до зниження собівартості готової продукції призводить до видалення з рецептур деяких видів плавлених сирів дорогих сичужних сирів. У плавлених сирних продуктах, на жаль, включають в рецептуру компоненти немолочного походження, що негативно впливає на органолептичні показники готового продукту, і у виробників часто виникають проблеми з якістю.

Застосування готових технологій для виробництва плавлених сирів від Центру харчових технологій вирішують практично всі проблеми виробників:

  • покращують органолептичні показники продукту,
  • стабілізують колір і покращують консистенції продукту,
  • покращують якість готового продукту,
  • забезпечують економію білкового сировини,
  • виключають складність роботи з використанням знежиреного сиру, втратою при транспортуванні, зберіганні.


Широкий асортимент і різноманітні властивості існуючих харчових добавок для плавлених сирів від ЦХТ допоможуть задовольнити всі існуючі проблеми підприємств при виробництві плавлених сирів або сирних продуктів. Щоб вибрати потрібне готове рішення для конкретного випадку, необхідно зателефонувати за вказаними на сайті телефонами. Наші технологи нададуть консультаційну подтримку та допоможуть вибрати отпимальне рішення для вашого виробництва.

ПопередняОгляд комплексних добавок для виробництва молочної продукції
НаступнаХарчові добавки Колаген Pro у виробництві ковбас