
Ковбасні вироби - це товари, які виробляються з м'ясних продуктів. Варто зазначити, що через те, що останні проходять фізико-хімічну і механічну обробку, що може впливати на якість ковбасних виробів. І для того, щоб зробити його унікальним і смачним, багато виробників звертаються до використання спеціальних добавок для виготовлення ковбасної продукції.
Навіщо потрібні добавки у виробництві ковбас
Використання добавок у виробництві ковбас Колаген Pro 7704/1 дозволить вашій продукції виділитися на тлі конкурентів. А все через те, що:
- вони допомагають відрегулювати і сформувати необхідну консистенцію готового продукту;
- всі добавки Центру харчових технологій характеризуються високим рівнем утримання вологи;
- вони допомагають знизити втрату продукту під час його термічної обробки;
- вони роблять набагато ширше виробничі можливості;
- добавки допомагають оптимізувати вартість готового продукту.
Використання харчових добавок для виготовлення ковбасної продукції є універсальним процесом для куттерования виробів зі збільшеним виходом. Все це дозволяє знизити собівартість вироби і, як наслідок, зменшити ціну на ковбаси.
Засіб для куттерования при виробництві ковбасних виробів та сосисок також допомагає збільшити влагоемкость м'ясного інгредієнта. Це дуже важливо, тому що при обробці парного м'яса, воно втрачає здатність до сполучною силі. В результаті зменшується термін зберігання готового продукту. Але з добавками ви зможете домогтися таких характеристик ковбас, які будуть максимально близькими до натурального м'яса.
Як купити добавки для ковбас
Якщо ви готові використовувати харчові добавки у виробництві сосисок і перебуваєте в пошуку надійного партнера, то в цьому вам допоможе Центр харчових технологій. Співпраця з нами має масу переваг:
-
наші виробничі потужності знаходяться в Харкові, тому ви можете не хвилюватися за швидкість доставки по Україні;
-
ми контролюємо кожен етап виготовлення добавок для плавленого сирута інших продуктів, що дозволяє нам випускати безпечні товари для всієї родини;
-
наше виробництво оснащене сучасними технологіями, що дозволяє нам оптимізувати процес виготовлення добавок;
-
в нашій компанії працюють професіонали своєї справи, які постійно навчаються і використовують у своїй діяльності інноваційні рішення;
-
ми піклуємося про комфорт наших клієнтів, тому завжди підбираємо для кожного оптимальні умови співпраці.
Виготовлення харчових добавок - це головна спеціалізація Центру Харчових технологій. Саме це дозволяє нам вже багато років займати лідируючі позиції на ринку. На нашому сайті ви знайдете великий каталог різних товарів, які зможуть вирішити всі поставлені перед вами завдання. Завдяки їм ви зможете:
- збільшити термін придатності своїх товарів;
- поліпшити смак продуктів;
- знизити вартість продукції;
- завоювати нових споживачів.
Щоб купити добавки, які використовуються у ковбасному виробництві і не тільки, вам потрібно вибрати відповідну позицію, кількість товарів і зателефонувати за вказаними на сайті телефонами. Якщо у вас залишилися питання, наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на них, а також дадуть повну консультацію щодо вибраного продукту. Телефонуйте прямо зараз і стаєте лідером з випуску ковбас, молочних продуктів, майонезу, джемів, випічки та інших продуктів разом з нами!