tv_ru

Новинка асортименту - стабілізатор Колаген pro 7729 для сиру/ сирного продукту м'якої розсільної групи за типом «Моцарела» та «Сулугуні».

Головним достоїнством даного стабілізатора є те, що виробникові немає необхідності шукати дорогу сировину для сиру, яке, найчастіше, має різні фізико-хімічні та органолептичні властивості. Заміна сировини повністю або частково менш дорогим, більш простим дозволяє заощадити на виробничих витратах, а також спростити виробничі процеси. Та дозволить в кожній партії продукту отримувати постійну якість без вад смаку і консистенції. Отриманий, за допомогою стабілізатора Колаген pro 7729, вироблений сир/ сирний продукт добре натирається, легко плавиться з утворенням ниток.

Застосування стабілізатору для сиру Колаген pro 7729

Застосування стабілізатора Колаген pro 7729 в виробництві сиру/ сирного продукту «Моцарела» дозволяє заощадити на виробничих витратах, а також спростити виробничі процеси.

Наші технологи нададуть докладні рекомендації із застосування наших стабілізаторів і готових рішень як для сиру / сирного продукту, так і для інших видів продукції.

Як купити стабілізатор для сиру/ сирного продукту

На сайті «Центру харчових технологій» представлені різні харчові добавки для сиру, сиру, згущеного молока та іншої продукції. У нас можна купити стабілізатори для плавлених сирів, смако-ароматичні суміші для ковбасної продукції, готові рішення для кисломолочної продукції.

Для того щоб зробити замовлення, необхідно визначитися з типом продукту, його кількістю і зателефонувати нашому менеджеру по одному з вказаних на сайті номерів. Якщо сумніваєтеся при виборі комплексних добавок або готових рішень для сиру, відразу ж зателефонуйте нам. Менеджери допоможуть зробити правильний вибір і дадуть відповідь на всі питання.

ПопередняІнгредієнти для кондитерської промисловості - що залежить від якості харчових добавок
НаступнаНовинка! Cіль-консервант NUTRISTAB