tv_ru

Новинка асортименту – суха суміш «Колаген pro 5517» для виготовлення імбирного прянику

Фахівці компанії НВП «Центр Харчових Технологій» розробили суху суміш «Колаген pro 5517» для приготування імбирного прянику, вивчивши при цьому безліч ньюансів та потреб виробників кондитерських виробів.

Ця суміш дозволяє економічно і швидко приготувати ароматні пряники з натуральними спеціями (імбир, кориця, гвоздика).

Суха суміш «Колаген pro 5517» для приготування імбирного прянику, дозволяє розширити асортимент кондитерських виробів у мінікафі, пекарнях, ресторанах або на базі промислових потужностей кондитерського виробництва або хлібокомбінату. Технології Центру Харчових Технологій накопичили великий досвід, пов'язаний з інгредієнтами та готовими сумішами для приготування кондитерських виробів.

Наші технологи нададуть консультаційну підтримку та допоможуть обрати оптимальне рішення для вашого виробництва.

ПопередняСмачно-ароматична суміш NutriMeat 7770 «Московська Люкс» – новинка асортименту