tv_ru

Мрія кожного кондитера: заварний крем швидкого приготування

Заварний крем – це класика. Знайомий з дитинства смак нагадує про ніжний торт «Наполеон», повітряні еклери з заварним кремом, листкове тістечко.

Перед технологом кондитерського виробництва нерідко постає задача обрати начинку с необхідними характеристиками для свого продукту. Тут важливо все: і максимальна зручність приготування крему, і мінімізація витрат, і якісний продукт, і попит споживача на кінцевий кондитерський виріб.

Пропонуємо вашій увазі «Коллаген pro 5505»  - суху суміш для приготування заварного крему холодним способом.

Переваги нашого продукту: 

  • Легкість використання (ви просто відновлюєте сухий порошок холодною очищеною водою на середніх оборотах міксера 3-5 хвилин);
  • Привабливий зовнішній вигляд (гладка блискуча поверхня крему);
  • Термостабільні властивості крему (ви можете відсадити крем у виріб до випікання, зменшивши тим самим трудовитрати, істотна економія);
  • Сумісність з іншою сировиною (готовий крем добре змішується зі збитими вершками, вершковим маслом, маргарином, какао);
  • Широкий спектр використання (ідеальна начинка для еклерів, трубочок, круасанів, кексів, булочок, прошарок для тортів і тістечок).

Маючи в своєму асортименті компаунд для приготування заварного крему «Колаген pro 5505», Ви залишаєте себе козир на всі випадки життя. Інші рішення длякондитерів дивіться в каталозі продукції.

ПопередняНовинка! Cіль-консервант NUTRISTAB
НаступнаРозсольна суміш для ін'єктування м'яса