tv_ru

Сьогодні майонез дуже популярний, і на це є причини. По-перше, це смачно. А по-друге - універсально - їм можна заправляти велику кількість салатів, додавати його в маринад до м'яса та різні соуси.

Стабілізація емульсії при виробництві майонезу

Головними інгредієнтами майонезу є: яєчний порошок, соняшникова олія, гірчиця і оцет. Всі ці речовини несуть організму незаперечну користь: масло є джерелом вітамінів F, E і бета-каротину, яєчний порошок - вітамінів А, групи B, лецитину, а гірчиця - вітамінів В1 і РР, мінеральних солей і ефірних масел. Але всі ці корисні властивості ми б ніколи не побачили, якби не була винайдена стабілізація майонезу при виробництві.

Щоб стабілізувати низько- і средньокалорійні майонезні емульсії на тривалий час, а також щоб зберігти їх від псування під час перепаду температури, при транспортуванні і при довгому зберіганні, необхідно використовувати  стабілізатори для майонезу.

Фахівці Центру Харчових Технологій винайшли добавки, які використовуються при виробництві майонезу. Вони є відмінним поєднанням білкової і гідроколлоїдної складових. Добавки такого роду допомагають спростити технологічний процес виготовлення майонезу, а також повністю вирішує питання зі стабілізацією.

В нашому асортименті є готові рішення для жирних майонезів  Колаген Pro 6620,  Колаген Pro 6630, так і стабілізаційні системи для маложирних майонезів  Колаген Pro 6620/1 та  Колаген Pro 6630/1.

Переваги покупки харчових добавок для виробництва майонезу

НВП "Центр Харчових Технологій" виробляє велику кількість різних інгредієнтів для виробництво йогуртів, а також майонезів різного типу. Купуючи наші товари, ви одержуєте велику кількість переваг:

  • висока якість виробів - ми контролюємо всі виробничі етапи для того, щоб ви отримували максимально корисний продукт;
  • відмінне обслуговування - якщо ви не можете вибрати необхідний товар, наші менеджери дадуть вам повну консультацію і допоможуть визначитися із замовленням;
  • вигідні умови співпраці - наші ціни та пропозиції вас приємно здивують;
  • індивідуальний підхід до розробки продуктів, з урахуванням особливостей обладнання і побажань клієнтів.

В нашій команді працюють фахівці своєї справи, які кожен день знаходяться в пошуках способів вдосконалення добавок, які використовуються при виготовленні майонезу. Ми орієнтовані на виготовлення товарів максимальної якості, який дозволить нашим партнерам випускати корисну продукцію для всієї родини.

Щоб купити харчові добавки для майонезу та інших продуктів, вам необхідно вибрати відповідний товар на сайті виробника харчових стабілізаторів в Україні та зателефонувати за вказаними телефонами.

Ми цінуємо всіх наших партнерів і завжди готові до співпраці, пропонуючи вигідні умови та інноваційні технології, які зможуть стати важливою частиною вашого успіху. Переконайтеся в цьому самі!

ПопередняЯк підібрати смако-ароматичні суміші для ковбас?
НаступнаТрансглютаміназа в харчовій промисловості