tv_ru

Кисломолочний сир та м'який сир – це два дуже популярні продукти в нашій країні. Багато хто використовують їх як сніданок, деякі додають до основних страв та десертів. Але мало хто знає, що в їх виробництві використовуються спеціальні добавки. У цій статті ми якраз і поговоримо про них та про ті цілі, які вони переслідують.

Виробництво харчових добавок для виготовлення м'яких сирів

Виробництво харчових добавок відбувається на спеціалізованих заводах, одним з яких є Науково-виробниче підприємство "Центр Харчових Технологій".

Ми дорожимо своєю репутацією і відгуками клієнтів, тому приділяємо велику увагу рецептурі наших виробів. Нам дуже важливо, щоб вони приносили максимальну користь і були на 100% безпечними для здоров'я. Тому ми дотримуємося таких принципів:

  • сучасність - в нашій компанії працює цілий відділ, який займається пошуком інноваційних технологій і рішень, ми вдосконалюємо свою технологічну базу для того, щоб йти в ногу з часом у виробництві харчових добавок;
  • якість перш за все - ми турбуємося про якість наших продуктів, саме тому стежимо за ним на кожному виробничому етапі, а також у виготовленні товару використовуємо тільки якісні інгредієнти;
  • швидкість - ми, як виробник, розуміємо важливість швидкої відвантаження і доставки товару, саме тому ми робимо все для того, щоб наші клієнти отримували добавки вчасно;
  • співпраця - ми поважаємо наших клієнтів і готові разом з ними розробляти нові види добавок, які були б корисними конкретного виробництва.

Всі ці принципи дозволяють нам утримувати лідерські позиції у виробництві харчових добавок для сиру кисломолочного та багатьох інших продуктів.

 

Як добавки для виробництва сиру впливають на продукт

Сьогодні велика кількість молочних підприємств, які виготовляють сирні продукти, використовують спеціальні добавки. Це дозволяє їм досягти:

  • за допомогою добавки Колаген Pro 4401 досягається збільшення виходу кисломолочного сиру на 15-20% від загальної маси;
  • поліпшити якість готового продукту, а також збільшити його термін придатності;
  • допомагає економити сировину на виробництві продукту, що в свою чергу впливає на оптимізацію ціни товару;
  • збільшити якість органолептичних показників: смаку, запаху та інших;
  • отримати в результаті рівний, помірно-щільний молочний згусток.

Ми раді, що можемо допомагати молочним підприємствам в їх діяльності.

 

Як купити харчові добавки

На нашому сайті представлена велика кількість різних харчових добавок, в тому числі добавки для виробництва ковбас та інші товари. Щоб зробити замовлення на нашому сайті вам потрібно визначитися з видом продукту і його кількістю. Для консультаціі зателефонуйте за номером телефона, який вказаний в розділі "Контакти". Менеджери Центру харчових технологій  проконсультують Вас та допоможуть  зробити правильний вибір .

Чому варто замовляти у нас:

  • висока якість;
  • оптимальні ціни;
  • великий вибір добавок;
  • інноваційні рецепти;
  • уважність до кожного клієнта.


Робіть замовлення прямо зараз, і нехай ваше виробництво розквітає разом з нашими добавками!

ПопередняПеревага використання харчових добавок для згущеного молока
НаступнаВітаємо з Новим 2020 Роком!