tv_ru

Сыр и творог – это два очень популярных продукта в нашей стране. Многие используют их в качестве завтрака, некоторые добавляют в основные блюда и десерты.Але мало хто знає, що в їх виробництві використовуються спеціальні добавки для сиру і сиру. У цій статті ми якраз і поговоримо про них і про ті цілі, які вони переслідують.

Як виробляються харчові добавки для виготовлення м'яких сирів

Виробництво харчових добавок відбувається на спеціалізованих заводах, одним з яких є Центр харчових технологій.

Ми дорожимо своєю репутацією і відгуками клієнтів, тому приділяємо велику увагу рецептурі наших виробів. Нам дуже важливо, щоб вони приносили максимальну користь і були на 100% безпечними для здоров'я. І для того, щоб так і було, ми дотримуємося таких принципів:

  • сучасність - в нашій компанії працює цілий відділ, який займається пошуком інноваційних технологій і рішень. Ми постійно вдосконалюємо свою технологічну базу для того, щоб йти в ногу з часом у виробництві харчових добавок;
  • якість перш за все - ми турбуємося про якість наших продуктів, саме тому стежимо за ним на кожному виробничому етапі, а також у виготовленні товару використовуємо тільки найсвіжіші інгредієнти;
  • швидкість - ми, як виробник, розуміємо важливість швидкої відвантаження і доставки товару. Саме тому ми робимо все для того, щоб наші клієнти отримували добавки вчасно;
  • співпраця - ми поважаємо наших клієнтів і готові разом з ними розробляти нові види добавок, які були б корисними конкретного виробництва.

Всі ці принципи дозволяють нам утримувати лідерські позиції у виробництві харчових добавок для сиру кисломолочного і багатьох інших продуктів.

 

Як добавки для виробництва сиру впливають на продукт

Сьогодні велика кількість молочних підприємств, які виготовляють сирні продукти, використовують спеціальні добавки. Це дозволяє їм досягти:

  • за допомогою добавки Колаген Pro 4401 збільшення виходу сиру, сирів на 15-20% від загальної маси;
  • поліпшити якість готового продукту, а також збільшити його термін придатності;
  • використання харчових добавок у виробництві сиру допомагає економити сировину на виробництві продукту, що в свою чергу впливає на оптимізацію ціни товару;
  • збільшити якість органолептичних показників: смаку, запаху та інших;
  • отримати в результаті рівний, помірно-щільний молочний згусток.

Ми раді, що можемо допомагати молочним заводам в їх діяльності. Наша продукція вже полюбилася великим кількість підприємств по всій Україні. Оцініть і ви якість нашого товару і спробуйте наші харчові добавки у виробництві сиру!

 

Як купити харчові добавки

На нашому сайті представлена велика кількість різних харчових добавок, в тому числі добавки для виробництва ковбас та інші товари. Щоб зробити замовлення на нашому сайті вам потрібно визначитися з видом продукту і його кількістю. Далі ви можете зателефонувати за вказаними на сайті телефонами для того, щоб і зробити своє замовлення.

Якщо ви сумніваєтеся і не знаєте, що саме замовити, також телефонуйте нам. Менеджери Центру харчових технологій допоможуть вам зробити правильний вибір і дадуть відповідь на всі хвилюючі вас питання.

Чому варто замовляти у нас:

  • висока якість;
  • оптимальні ціни;
  • уважні менеджери;
  • великий вибір добавок;
  • сучасне виробництво;
  • інноваційні рецепти;
  • уважність до кожного клієнта.


Робіть замовлення прямо зараз, і нехай ваше виробництво розквітає разом з нашим продуктом!

ПопередняКондитерські суміші для мафінів це смачно!
НаступнаВибираємо якісні харчові добавки для спредів