tv_ru

Новинка асортименту - маринади "Шашлик Кавказький" та "Курка Пікантна"

«Їдемо на шашлики», «Сезон шашликів відкритий», «Шашлик на травневі» - як завжди актуальні висловлювання з приходом перших теплих днів. Традиційний травневий пікнік з багаттям і шашликом в лісі, на дачі, в приватному будинку - це завжди смачне м'ясо, гарний настрій.

Спеціально до теплих днів фахівці Центру Харчових Технологій розробили нові маринади для шашлику - Маринад «Шашлик Кавказький» і Маринад «Курка Пікантна». Маринад «Шашлик Кавказький» призначений для маринування продуктів з м'яса, а маринад «Курка Пікантна» для маринування продуктів з птиці. Маринади відмінно підкреслюють смак м'яса, приготованого на вугіллі, роблять його більш м'яким і соковитим.

Ми виробляємо сухі маринади, для приготування яких потрібно всього лише розбавити готовий маринад водою. Наші маринади стануть вдалим рішенням не тільки для застосування в кафе і ресторанах, а й на підприємствах харчової промисловості. З їх допомогою можна виготовляти напівфабрикати для приготування шашлику і інших м'ясних страв.

Переваги маринадів від Центру Харчових Технологій:

  • Зручність застосування;
  • Формування оригінального смаку і аромату продукту;
  • Надання привабливого зовнішнього вигляду продукту;
  • Утворення ніжної консистенції продукту.

Спробуйте новинки від Центру Харчових Технологій.

ПопередняРозсольна суміш для ін'єктування м'яса