
Консервант Nutristab – найкраща харчова добавка від Центру Харчових Технологій
У харчовій промисловості важливу роль відіграє безпека здоров'я і життя людини. Щодня хіміки-технологи проводять сотні експериментів для створення речовин, що консервують, що дозволяють попередити хвороботворні вплив мікроорганізмів на продукти харчування, тим самим збільшуючи їх тривалість зберігання в готовому вигляді. Фахівці "Центру харчових технологій" розробили унікальну універсальну сіль-консервант NUTRISTAB, що поєднує високі якісні характеристики і доступну ціну.
Основні функції харчової добавки NUTRISTAB:
- має антибактеріальну дію на дріжджі, цвіль і їх різновиди;
- пригнічує життєдіяльність бактерій маслянокислого і оцтовокислого бродіння;
- запобігає мікробну псування продуктів харчування в процесі їх приготування;
- збільшує термін зберігання харчових продуктів.
Як правильно використовувати NUTRISTAB
Метод внесення консерванту в процесі приготування будь-якого продукту визначається технологією його виробництва. Оптимальний час для внесення консервирующей добавки - відразу після пастеризації або стерилізації, коли в результаті термообробки знижується рівень обсіменіння мікроорганізмами. Таким чином NUTRISTAB пролонгує свіжість продукту на максимально тривалий термін. При застосуванні у виробництві продуктів харчування з чистими культурами консервант вноситься після сквашування молока у вигляді порошку або 20% -го водного розчину. Наприклад, при виробництві сиру або сирного продукту добавку кладуть в сирну ванну після сквашування і обробки сирного згустка у вигляді розчину з розрахунку 0,1-0,2% до загальної маси суміші.
Де використовують сіль NUTRISTAB:
- молочна продукція;
- ягідні і фруктові напівфабрикати;
- кондитерські вироби;
- масложирова продукція;
- рибні консерви.
Купити консервант NUTRISTAB можна самовивозом зі складу в Харкові або скористатися послугою вантажоперевізників в будь-яку точку світу. Способи оплати та доставки товару обговорюються індивідуально.