tv_ru

Словом «маффин» зазвичай позначають маленький порційний кекс.
У нашому повсякденному кухні кекс - це велике блюдо, яке треба розрізати або розламувати - кому як подобається.

Кекс Маффин в цьому плані набагато зручніше.
Походження самого поняття Muffin залишається неясним. У більшості випадків воно приписується старому французькому слову moufflet, що перекладається як «м'який» і характеризує якість хліба. За іншими джерелами його відносять до застарілого німецькому Muffen, яка означала «невеликі пироги».

Наша компанія розробила спеціальні "Суміші для маффінів" для промислового виробництва, які дозволяють масі прекрасно утримувати вологу, фрукти та інші добавки, як на поверхні, так і в середині готових виробів.
З ними продукти будуть мати привабливий вигляд, вишуканий смак і аромат, м'яку скоринку, дрібнопористу структуру і бурштиновий колір м'якушки.

ПопередняХарчова добавка Колаген Pro 2203 для питного йогурту
НаступнаХарчові добавки Колаген Pro у виробництві ковбас