tv_ru

Кондитерське виробництво - одне з провідних напрямків харчової промисловості, яке спеціалізується на випуску висококалорійних, ароматних і солодких виробів з великою кількістю цукру в своєму складі. Кондитерські вироби діляться на 2 великі групи - борошняні вироби і цукристі. У деяких випадках виріб включає компоненти з обох груп, але одна з них все одно буде вважатися основною. До цукристої групи належать: варення, желе, муси, цукерки, цукати та інші. До борошняної - пироги, печиво, торти, вафлі, булочки і т.д.

Крім основних інгредієнтів, без яких не можна виготовляти перераховані вище вироби, величезною популярністю в кондитерській промисловості користуються добавки.

 

Перевагивикористання інгредієнтів (добавок) для кондитерської промисловості

Кондитерські суміші - це добавки різного впливу, покликані покращувати, кольорово, вкусо-, структуропоказателі і інші характеристики продукту. Використання добавок для виробництва кондитерки визначається нестабільністю інших сировинних компонентів, прискоренням способів готування, збільшенням різновидів кондитерських виробів і варіативністю функцій застосовуваного сировини.

Основна проблема при зберіганні кондитерських виробів з бісквіта - це черствіння. Крім того, бісквітне тісто має високу і середню вологість, тому схильне мікробіологічної псування. У бісквітах можуть розвиватися не тільки цвілеві гриби, а й бактерії. Тому для збільшення терміну зберігання виробів і збереження якості продукції в бісквітне тісто додаються комплексні добавки. Суміші для бісквітів, заварного і пісочного тіста, масляних кексів також дають прекрасне розпушення, забезпечують пористу структуру, хороший підйом і пишність кінцевого продукту.

Харчові добавки для тесту піци забезпечують необхідну структуру тесту, дають хороше розпушення, надають аромат і ніжний смак продукту. Добавки, які включаються в суміші для випікання печива, дозволяють швидко і легко приготувати тісто, надають ніжний смак і аромат виробів. Інгредіентному добавки для пряників і маффинов забезпечують рівномірну структуру і прекрасний обсяг виробів, добре поєднуються з начинками, дозволяють випікати велика різноманітність даної продукції.

 

Інші переваги використання комплексних харчових добавок ля кондитерських виробів

Добавоки для кондитерської промисловості мають також нижчепереліченими позитивними властивостями:

  • мають нейтральні запах і смак;
  • забезпечують бездоганну консистенцію;
  • покращують смак продукту;
  • мають гарні стабілізуючими і емульгуючими властивостями;
  • збільшують вихід кінцевої продукції;
  • підвищують стійкість кондитерських виробів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.

 

Ді як швидко купити товар?

Виробництвом харчових добавок вже протягом кількох років займається компанія «Центр харчових технологій» в Харкові. Для зручності покупців створений сайт, на якому кожен бажаючий може ознайомитися з асортиментом продукції та замовити потрібний товар. Крім комплексних добавок для кондитерських виробів компанія виробляє також добавки та закваски для молочного виробництва,

добавки для ковбасної продукції, згущеного молока і фруктових начинок.

Щоб швидко придбати товар необхідно вибрати потрібні позиції в каталозі, заповнити та надіслати заявку. Менеджер зв'яжеться з вами протягом робочого дня, уточнить інформацію, остаточно оформить замовлення, після чого вам необхідно буде його оплатити і чекати отримання.

При виникненні питань зв'язатися з нами можна за вказаною на сайті номером телефону. Наш співробітник відповість на всі питання і допоможе зробити покупку. Купуючи суміші для кондитерки у нас, ви отримуєте унікальну продукцію високої якості, першокласне обслуговування і прийнятні ціни.

Поспішайте і зробіть замовлення прямо зараз! Таким чином, ви поліпшите не тільки якість своїх кондитерських виробів, але і додасте їм ідеальний вид і відмінний смак.

ПопередняЗбільшення виходу сиру на 15-20% з використанням комплексних харчових добавок
НаступнаНовинка! Cіль-консервант NUTRISTAB