tv_ru

Супи та каши швидкого приготування - простота та швидкість приготування

Основною перевагою їжі швидкого приготування для споживача є простота приготування привабливих страв та значне скорочення часу приготування їжі.

Однак для того, щоб споживач придбав такі продукти, необхідні їхня свіжість і добра якість, привабливий зовнішній вигляд, гарний смак та безпека споживання. Ринковий успіх продукту залежить від оцінки споживачем органолептичних якостей та корисності продукту, а також від відповідної інформації про нього та від довіри споживачів до такого продукту харчування.

Якщо Ви виробник снекової продукції, спортивного харчування, ковбасних або кондитерських виробів, напоїв, соусів, продуктів швидкого приготування - ми будемо раді допомогти Вам розширити асортимент смаків Ваших продуктів!

Наразі в нашому асортименті з’явилися такі види смако-ароматичних сумішей:

  • Готові смако-ароматичні композиції, які використовуються в виробництві супів та каш швидкого приготування (по типу продукції «Gallina Blanca», «Ролтон», «Мівіна», тощо). Дані композиції можуть бути поєднані з різноманітними добавками, крупами, прянощами, сушеними або сублімованими натуральними продуктами. В своєму складі вони вже мають в складі як необхідні натуральні прянощі та спеції, екстракти спецій  та забезпечують весь спектр органолептичних показників для готової продукції
  • Окремі ароматичні натуральні добавки, які використовуються в супах та кашах швидкого приготування. Вони виготовленні з використанням натуральних прянощів та спеції та забезпечують необхідний смак та букет ароматів для Вашої продукції.

Компанія «Центр Харчових Технологій» є виробником смако-ароматичних сумішей для м’ясної та молочної промисловості, кондитерській промисловості, а також посипок для виробництва снеків (закусок) та для їжі швидкого приготування (супів, каш, тощо). Наші рішення допомагають підвищити ефективність виробництва та зменшити витрати. Ми працюємо над унікальністю смаку ваших продуктів.

Смако-ароматичні суміші розробляються індивідуально під кожного клієнта, згідно вашого запиту та потреби. Компанію «Центр Харчових Технологій» відрізняє вміння створювати продукти відповідно до тенденцій ринку та співпраці з клієнтом у галузі розробки для нього індивідуальних смаків та ароматів.

ПопередняХарчові добавки при виготовленні термостабільних фруктових начинок
НаступнаМрія кожного кондитера: заварний крем швидкого приготування