tv_ru

Новинка асортименту - природний консервант Natal

Новинка асортименту "Центру Харчових Технологій" - природний консервант Natal (суспензія натамицину 5%), який сприяє запобіганню зростання цвілі і дріжджів на харчових продуктах і напоях.

Natal (суспензія натамицину 5%) є чудовою альтернативою сорбатам, при внесенні мінімальної кількості даного препарату - значно знижується мікробіологічне псування продуктів харчування.

Natal (діюча речовина натамицин) - єдиний визнаний у всьому світі протигрибковий харчової біо-консервант, який не представляє безпеки для людського організму.

Переваги застосування природного консерванту NATAL:

  • Зупиняє ріст дріжджів і цвілевих грибів, тим самим збільшуючи термін зберігання готових продуктів. Захист від мікотоксинів.
  • Не впливає на бактерії, які беруть участь в ферментації.
  • Висока стійкість суспензії.
  • Мінімізація людського фактору: постійна концентрація робочих розчинів, рівномірний розподіл кристалів діючої речовини на поверхні продукту.
  • Запобігає зміні поживної цінності, смаку і структури продукту, зовнішнього вигляду, не потрапляє всередину продукту (наприклад: ковбасних виробів або сиру).
  • Висока ефективність витрати при мінімальних концентраціях.
  • Відсутній токсичний вплив на організм людини.
  • Можлива обробка поверхні технологічного обладнання.

Замовте безкоштовний зразок у наших менеджерів  на сторінці контакти .

ПопередняНовинка асортименту - маринади "Шашлик Кавказький" та "Курка Пікантна"