tv_ru

Консервант CITROFORT – новинка у асортименті Центру Харчових Технологій

Технологію консервування почали використовувати ще стародавні люди, яким були недоступні сучасні холодильники і вакуумні упаковки, але все ж доводилося робити сезонні заготівлі і надовго зберігати продукти, адже вживання в їжу продуктів, атакованих мікроорганізмами, небезпечно для здоров'я, а в ряді випадків і життя людини. В даний час хіміки-технологи проводять безліч експериментів для створення сучасних речовин, що консервують, які дозволяють попередити хвороботворні вплив мікроорганізмів на продукти харчування, тим самим збільшивши їх тривалість зберігання. Технологи Центру харчових технологій розробили новітню сіль-консервант СITROFORT, яка може застосовуватися при виробництві багатьох продуктів харчування.

Основні функції пищевой добавки CITROFORT:

  • надає сильну антибактеріальну дію на дріжджі, цвіль і інші мікроорганізми;
  • пригнічує життєдіяльність бактерій маслянокислого і оцтовокислого бродіння;
  • запобігає мікробну псування продуктів харчування в процесі їх приготування і зберігання;
  • збільшує термін зберігання готових харчових продуктів в кілька разів.

Спосіб застосування харчової добавки CITROFORT:

Оптимальний час для внесення консервирующей добавки відразу після пастеризації або стерилізації, коли в результаті термообробки знижується рівень обсіменіння мікроорганізмами. Сіль-консервант CITROFORT пролонгує свіжість продукту на максимально тривалий термін. При застосуванні у виробництві продуктів харчування з чистими культурами консервант вноситься після сквашування молока у вигляді порошку разом з іншими сухими компонентами або у вигляді 20% -го водного розчину в готовий продукт. Наприклад, при виробництві сиру або сирного продукту добавку кладуть в сирну ванну після сквашування і обробки сирного згустка у вигляді розчину з розрахунку 0,1-0,2% до загальної маси суміші.

Де застосовують сіль CITROFORT:

  • ягідні і фруктові напівфабрикати (глазуровані в цукрі фрукти і овочі, джем, желе, повидло);
  • безалкогольні напої;
  • рідкі концентрати;
  • масложирова продукція;
  • кондитерські вироби (креми для тортів, борошняні кондитерські вироби, мармелад);
  • майонези і соуси;
  • молочна продукція.

Купити сіль-консервант CITROFORT можна самовивозом зі складу в Харкові або скористатися послугою вантажоперевізників в будь-яку точку світу. Способи оплати та доставки товару обговорюються індивідуально.

ПопередняПоздоровлення з новим 2022 роком!
НаступнаСмакові пряно-ароматичні та функціональні суміші для ковбасного виробництва